Hallo beste bezoeker. Mijn naam is Rob Kreuk. Voor de regio Westland, Hoek van Holland, Rotterdam en Den Haag ben ik de allround vakman voor de meest uiteenlopende soorten klussen /verbouwingen in en rondom het huis, bedrijf of vereniging. Of het nu gaat om het plaatsen van complete badkamers, keukens, toiletten, zonwering (binnen en buiten) plaatsen, een kraantje vervangen of voor een complete verbouwing, uw opdracht is bij mij in goede handen!

Ik hanteer "3 gouden" regels en dat zijn:

  • Afspraak is afspraak.
  • Ik behandel ieder zoals ik zelf ook behandelt wil worden.
  • Ik maak het zoals ik het thuis ook graag zou willen hebben.

Mijn bedrijf bestaat al vanaf februari 2010. Ik ben begonnen met een montagebedrijf in zonwering, rolluiken en aanverwante producten. Door de crisis ben ik me in 2012 gaan oriënteren op andere vlakken. Ik kwam hierbij uit bij de Organisatie van de Klussenier. Na trainingen, stages en een goed gesprek, heb ik toen besloten me aan te sluiten bij deze Organisatie. In die periode ben ik met mijn bedrijf in 2013 naar Hoek van Holland verhuisd. Nu 5 jaar later na beëindiging van het contract bij de Organisatie de Klussenier, sta ik weer volledig op eigen benen. In die 5 jaar heb ik allerlei trainingen en cursussen gevolg waardoor mijn kennis op verbouw gebied geüpdatet is tot de kennis van vandaag. 

Zo heb ik diverse huizen helemaal in eigen beheer compleet verbouwd. Daarnaast verrichtte ik de meest uiteenlopende verbouwingen voor grotere aannemers en opdrachtgevers in de regio Rotterdam.

Ik vind het belangrijk dat de relatie met mijn klanten goed is en wil voor hen graag iets moois maken. Een opdracht is voor mij pas afgerond als zij  tevreden zijn . Alle werkzaamheden houd ik van begin tot het eind in eigen hand, zo heeft u als klant  maar één aanspreekpunt. U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg, als u dat wil t de inkoop van de materialen. Daarnaast ontvangt u van mij 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Mijn specialiteiten zijn onder andere, het leveren en plaatsen van badkamers en keukens, tegelwerk, toiletrenovatie, installatiewerk, rolluiken, zonneschermen en hout composiet terrasvloeren. Daarnaast bent u voor alle renovatie-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden bij mij aan het juiste adres. Staat uw klus hier niet bij? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor vragen of om een klus in te dienen, kunt u gerust contact met mij opnemen.

robkreuk